Carnavalsvereniging “de Peelleuters” Landhorst

  • Prinsenbal _2

    Prinsenbal _2

10January

Peelleuter TV

 

 

De grote Peelleuter Tv-show komt eraan!

Op carnavalszaterdag 13 februari zal het niet zijn zoals andere jaren. Gezellig samenzijn met alle Peelleuters zit er niet in dit jaar. Maar … als de Peelleuters niet naar de carnaval kunnen komen… komt de carnaval naar de Peelleuters.

Op carnavalszaterdag zal `s avonds een live verbinding gemaakt worden met de huiskamers in Landhorst  en omgeving. Via streaming kunt u meegenieten van de grote Peelleuter Tv-show met twee geweldige presentatoren.

Het programma wordt afwisselend , een razende reporter is onderweg in het Peelleuterrijk om mensen te interviewen, een quiz waarbij u in kunt bellen voor leuke prijzen. En we gaan terugblikken op de prachtige pronkzittingen die al jaren voor veel plezier zorgen. En voor dat laatste hebben wij uw input nodig. Laat ons weten welke stukjes/ fragmenten u nog een keer wil zien uit de afgelopen decennia. Dit kunt u doen door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ,of te reageren op de Facebook pagina, of een briefje in de bus bij Twan en Helmie Tweede Stichting 7.

Dan gaan wij aan de slag om er iets moois van te maken. Dus pluis je geheugen nog eens na en zend jouw verzoek in.

Subcategorieën

Bezoek onze ook Facebook pagina

links

Online carnavalskleding 

 

Kom in contact met ons