Carnavalsvereniging “de Peelleuters” Landhorst

  • Witte Rook

    Witte Rook

Rommelmarkt Landhorst 10 oktober gaat door!
Vorig jaar konden vele dingen niet doorgaan, daar was de jaarlijkse grote rommelmarkt van carnavalsvereniging de Peelleuters er 1 van. Maar dit jaar lijkt het er toch echt op dat het door kan gaan. We hebben jaren lang van de gastvrijheid van Piet Hein en Hannie mogen genieten die de kermistent beschikbaar stelden. Onze dank is groot hiervoor! Doordat de tent er niet meer komt, is er besloten om uit te wijken naar de gymzaal in combinatie met dorpshuis de Stek. Een andere locatie, maar de vele kramen en de bekende veiling per opbod is zoals vanouds.
Op 10 oktober begint de markt om 11.00 uur, we sluiten om 15.00 uur. Natuurlijk willen we alles veilig laten verlopen dus: heb je klachten, blijf dan thuis.
Heeft u de zolder/kelder of garage vol staan met bruikbare goederen, dan kunt u die inleveren op vrijdag 8 okt van 15.00 tot 19.00 uur en zaterdag 9 okt van 11.00 uur tot 15.00 uur bij de Stek. Wij willen nogmaals benadrukken dat we wel een rommelmarkt houden, maar geen onverkoopbare spullen aannemen.
En als laatste doen we nog een oproep aan eventuele vrijwilligers, die graag een dagje gezelligheid willen meemaken en de cv willen steunen: meld je bij Arnold de Wit ( 06 206 655 46)

Random Images

Bezoek onze ook Facebook pagina

links

Online carnavalskleding 

 

Kom in contact met ons